İstanbul’da 85 kaçak göçmen yakalandı

İstanbul’da 85 kaçak göçmen yakalandı

İstanbul’da polis ekiplerince düzenlenen denetimlerde, toplam 85 kaçak göçmen yakalanırken, bu kişilere evini kiraya veren 8 kişiye de idari işlem yapıldı. Yakalanan 85 şahısla ilgili sınır dışı işlemlerinin başlatıldığı bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince “Göçmen Kaçakçılığı” suçu ile ilgili Zeytinburnu ilçesinde bir dizi denetim gerçekleştirildi. Dün Yeşiltepe Mahallesi’nde yürütülen denetimlerde, çoğunluğu Orta Doğu ve Asya kökenli 85 yabancı uyruklu düzensiz göçmen yakalandı.

Muhafaza altına alınan kaçak göçmenler sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilirken, denetimler çerçevesinde söz konusu göçmenlere evlerini kiraya veren 8 ikamet sahibi gözaltına alındı.

Ev sahiplerine “Günübirlik Kiralama” suçundan idari işlem yapılırken, yakalanan 85 şahısla ilgili sınır dışı işlemlerinin başlatıldığı duyuruldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN