İstanbul'da klor gazı sızıntısından beş kişi zehirlendi

İstanbul'da klor gazı sızıntısından beş kişi zehirlendi

İBB Esenler Spor Kompleksi'nde bulunan yüzme havuzundaki klor gazı sızıntısından beş kişi hastaneye kaldırıldı. Zehirlenmenin yüzme havuzunu temizlenmesi için kullanılan klorlama sisteminde oluşan teknik arıza nedeniyle meydana geldiği öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler Spor Kompleksi'nde bulunan yüzme havuzundaki klor gazı sızıntısından etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Oluşan sızıntıdan dolayı aralarında spor kompleksi sorumlusunun da bulunduğu toplam 5 kişinin fenalaşması nedeniyle olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

zehirlenme.jpg

Gazdan etkilenen vatandaşlar ambulanslarla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi edilen vatandaşların hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

Spor kompleksinin çalışmaları durdurulurken arızanın giderilmesi için çalışma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN