İstanbulkart'ı olanlar dikkat! Son gün 31 Ocak 2023

İstanbulkart'ı olanlar dikkat! Son gün 31 Ocak 2023

İstanbul'da toplu ulaşım araçlarından alışverişe kadar geniş bir yelpazede kullanılan İstanbulkart, her ay farklı kampanyalar gerçekleştiriyor. İstanbulkart sahiplerinin faydalanabildiği yeni kampanya, 31 Ocak 2023 günü sona erecek. İşte, İstanbulkart kampanya detayları...

2023 yılında İstanbulkart kampanyaları devam ediyor. 20 milyon kullanıcısı bulunan İstanbulkart, Megakent'te toplu ulaşımın yanı sıra anlaşmalı bakkal, market ve alışveriş noktalarında kullanılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) iştirak şirketi Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.'nin (BELBİM) hizmeti olan İstanbulkart'ın cüzdanların vazgeçilmezi olması için sık sık çeşitli kampanyalar düzenleniyor.

istanbulkart-getir-kampanyasi.jpg

İSTANBULKART GETİR KAMPANYASI SON GÜN NE ZAMAN?

İnternet üzerinden hizmet veren alışveriş platformu Getir'de yapılacak İstanbulkart ödemelerinde anında 15 TL indirim kazanılacak. 9 Ocak 2023 günü başlayan kampanya 31 Ocak 2023 tarihinde sona erecek.

İstanbulkart ile Getir arasında yapılan kampanyanın koşulları şöyle:

* Getir ve GetirBüyük'te yapılacak İstanbulkart ödemelerinde 15 TL indirim uygulanacak.

* Kampanyadan faydalanmak için Getir'de 90 TL, GetirBüyük’te 165 TL sepet tutarını geçmeniz, İstanbulkart ile ödeme yapmanız ve 'Sipariş Ver' aşamasında bu promosyonu seçmeniz gerekir.

* Getir için 90 TL ve üzeri siparişlere 15 TL, Getirbüyük için 165 TL ve üzeri siparişlere 15 TL indirim uygulanacak.

* Kampanya İstanbul depolarında geçerli.

* Kullanıcılar kampanyadan tek bir İstanbulkart'ı ile bir kez faydalanabilir.

* Kullanıcı kampanyadan Getir uygulaması içerisinde İstanbulkart ile yaptığı işleme karşılık ödeme sırasında indirim alacak. İndirim tutarı ayrıca TL olarak karta yüklenmeyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN