Kahvaltı sofrası kana bulandı: Tartıştığı oğlunu silahla vurarak öldürdü

Kahvaltı sofrası kana bulandı: Tartıştığı oğlunu silahla vurarak öldürdü

İzmir'in Konak ilçesinde feci bir olay meydana geldi. Kahvaltı sofrasında tartıştığı oğlu Kenan Sinan C.'yi silahla göğsünden vurarak öldüren baba Y.C. her yerde aranıyor.

Olay, saat 11.30 sıralarında, Çobançeşme Mahallesi 2575 Sokak'ta meydana geldi. İnşaat işi ile uğraşan Y.C., kahvaltı sofrasında inşaat ustası oğlu Kenan Sinan C. ile tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Evdeki tabanca ile ateş açan Y.C., oğlunu göğsünden vurdu. Kenan Sinan C., kanlar içinde yere yığılırken, Y.C. ise kaçtı.

77.jpgİnşaat ustası Kenan Sinan C.

HER YERDE ARANIYOR

Komşuların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, girdikleri evde Kenan Sinan C.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kenan Sinan C.'nin cansız bedeni, incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

79.jpg

Polis, Y.C.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN