Kalp krizi geçiren sürücü önce 4 araca, sonra büfeye çarptı

Kalp krizi geçiren sürücü önce 4 araca, sonra büfeye çarptı

Sivas'ta kalp krizi geçiren halk otobüsü şoförü, direksiyon başında önce 4 araca, daha sonra büfeye çarptı. Kaza sonucu yaralanan 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

Sivas'ın Dikilitaş Caddesi'nde saat 14.30 civarında halk otobüsü şoförü Ömer Odabaşı, seyir halindeyken direksiyon başında kalp krizi geçirdi.

Kontrolden çıkan otobüs, yokuş aşağı inerken önüne çıkan 4 araca çarptıktan sonra yol kenarındaki bir bıçakçı büfesine çarparak durabildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Odabaşı ile 7 yaralı, hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas’ta halk otobüsünün kontrolden çıkarak 7 kişinin yaralanmasına neden olduğu kaza bölgesinde incelemede bulundu. Şimşek burada yaptığı açıklamada kazanın otobüs sürücüsünün kalp krizi geçirmesi nedeniyle meydana geldiğini belirtip, “Bugün 14.30 sıralarında şuan bulunduğumuz bölgede bir kaza meydana geldi. Kaza halk otobüsü şoförünün muhtemelen kalp krizi geçirmesi sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi neticesinde bu bölgede bulunan park halindeki araçlara ve yayalara çarpması neticesi meydana geldi. Bu kaza sonucunda 7 vatandaşımız yaralı durumunda, bu vatandaşlarımız ilimizdeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Çok şükür öğrendiğimiz bilgilere göre yaralılarımızın durumu ağır değil. Otobüs şoförü de tedavi altına alındı. Yaralılara geçmiş olsun diyorum” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN