Kar küreyen vatandaştan muhabire: Ne söylememi bekliyorsun

Kar küreyen vatandaştan muhabire: Ne söylememi bekliyorsun

Kars'ta tekrar başlayan kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Bir vatandaş, kar yağışıyla ilgili düşüncelerini soran muhabire, "Ne söylememi bekliyorsun. 30 yıldır Kars’ta görülmemiş bir kış yaşıyoruz" dedi.

Günlerdir etkisini yurt genelinde sürdüren kar yağışı, Kars'ta da etkili olmuş ancak soğuk hava dalgasının etkisi kırılmıştı. Kars’ta yeniden başlayan kar yağışıyla birlikte özellikle köylerde yaşayan vatandaşların da zor anlar yaşamaya başladı.

Vatandaşlar, bir taraftan karla mücadele ederken diğer yandan da günlük yaşantılarını sürdürmeye çalışıyor. Evlerinin önünde biriken metrelerce yükseklikteki karı küreyen vatandaşlar, daha sonra ahırlarda bulunan hayvanlarının yiyeceklerini taşımaya başladı.

“NE SÖYLEMEMİ BEKLİYORSUN”

Kars’ta metrelerce kar olduğunu, son 30 yılda mart ayında bu kadar çok kar yağmadığını belirten Mahmut Bilgir, “Ne söylememi bekliyorsun. 30 yıldır Kars’ta görülmemiş bir kış yaşıyoruz. Mart ayında bu kadar kar yağışı görülmemişti. Metrelerce kar var, evler kar altında, arabalar kar altında” dedi.

Kars’ın Digor ilçesine bağlı Dağpınar beldesinde yoğun kar yağışıyla birlikte kar kalınlığı 1,5 metreyi geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN