Karşıyaka Belediye Başkanı Ünsal’dan personel buluşması

Karşıyaka Belediye Başkanı Ünsal’dan personel buluşması

Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, görevinin ilk gününde kurum çalışanlarıyla bir araya geldi. El ele vererek Karşıyaka’ya en iyi şekilde hizmet edeceklerini vurgulayan Ünsal “Karşıyaka’mızı akıl, vicdan ve etiğe dayalı bir anlayışla yöneteceğiz. Türkiye’de parmakla gösterilen bir ilçe olmak için hep beraber büyük bir emek ve özveriyle çalışacağız” dedi.

“ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Yerel seçimlerde yüksek oy farkıyla Karşıyaka Belediye Başkanı seçilen B. Yıldız Ünsal, mazbatasını alarak göreve başlamasının ardından ilk toplantısını çalışanlarıyla yaptı. Ana Hizmet Binası’nın giriş katında kurum personeliyle bir araya gelen Ünsal, “Biz çok büyük bir aileyiz ve birlikte çok güçlüyüz. Her geçen gün daha da büyüyeceğine inandığım birlik ve beraberliğimiz, başarımızın en büyük anahtarı olacak” mesajını verdi.

“HAYATIMI ADAYACAĞIM”

Karşıyaka’yı Türkiye’nin örnek ilçelerinden biri haline getirmek için yola çıktıklarını vurgulayan Başkan Ünsal, konuşmasında şunları kaydetti:

“Biz belediyemizi akla, vicdana ve etiğe dayalı bir şekilde yöneteceğiz. Bu ilkelerin dışındaki bir yönetim bizim belediyemize yakışmaz. Hepimiz Karşıyaka halkının hakkını korumak zorundayız, ben de sizin hakkınızı korumak zorundayım. Artık bir belediye çalışanıyım ve 5 yıl boyunca hayatımı buraya adayacağıma emin olabilirsiniz. Sizlerden de aynı beklenti içindeyim. Mutlaka temel belediyecilik hizmetlerini daha etkin hale getireceğiz. Bunu kolaylıkla başarabiliriz çünkü belediyemiz, sizin emeklerinizle kurulmuş olan bir fikir ve teknoloji altyapısına sahip. Türkiye’de parmakla gösterilen bir ilçe olmak için hep beraber çalışacağız. Çok kolay ulaşılabilir bir yöneticiyim, hep de öyle olacağım. Yolumuz uzun; ben hazırım ve çok motiveyim. Allah hiçbirimizi utandırmasın.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN