Kars'ta şüpheli çanta paniği

Kars'ta şüpheli çanta paniği

Kars'ta cadde üzerinde bulunan şüpheli çanta, bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatıldı. Çantanın boş olduğunun anlaşılmasının ardından cadde tekrar trafiğe açıldı.

Kars'ta merkez Hulusi Aytekin Caddesi üzerinde Kazımpaşa Polis Merkezi’ne 50 metre uzaklıkta Öğretmenevi’nin bahçe duvarının üzerinde unutulan şüpheli sırt çantası polisi harekete geçirdi.

Şüpheli sırt çantasının bulunduğu caddeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, caddeyi trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı. Bölgeye çağrılan bomba imha uzmanı, şüpheli çantaya fünye koydu.

Şüpheli çanta daha sonra gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra kontrollü olarak patlatıldı. Çantanın boş olduğunu tespit eden polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Polisin incelemelerinin ardından Hulusi Aytekin Caddesi yeniden trafiğe açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN