Kırmızı ışıkta geçti, 2 kişinin ölümüne neden oldu

Kırmızı ışıkta geçti, 2 kişinin ölümüne neden oldu

Giresun'un Görele ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan bir tır, hastane kavşağında bir araca çarptı. Kazada araç sürücüsü ve aynı araçta bulunan damadı hayatını kaybetti. Tır sürücüsü gözaltına alınırken, olayla ilgili inceleme sürüyor. Kaza sonrası tırın şoför kısmındaki "Canım öyle istedi" yazısı dikkat çekti.

Giresun'un Görele ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kırmızı ışık ihlali yapan bir tır, bir araca çarptı. Kazada araç sürücüsü Kemal Kılıç ve aynı araçta bulunan damadı İstanbul-Bağcılar Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Halil Çırtlık hayatını kaybetti. Tır sürücüsü gözaltına alınırken, olayla ilgili inceleme sürüyor. Kazaya neden olan tırın şoför kısmındaki "Canım öyle istedi" yazısı ise dikkat çekti.

7-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN