Kısıtlamasız ilk cumartesi İstanbulluları sokağa döktü

Kısıtlamasız ilk cumartesi İstanbulluları sokağa döktü

Kademeli normalleşme planının uygulamaya geçmesi sonrasında kısıtlamasız ilk cumartesi gününde İstanbullular meydanlar ve sahilleri doldurdu.

Açıklanan kademeli normalleşme planı sonrası kısıtlamasız ilk cumartesi gününde vatandaşlar sokaklara akın etti. İstanbul'da trafikte yoğunluk yaşanırken meydanlar ve sahillerde de insan yoğunluğu gözlendi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının ardından kısıtlamasız ilk cumartesi gününde vatandaşlar kahvaltı salonlarına, meydanlara ve sahillere akın ettiler.

ÖĞLE SAATLERİNDEN İTİBAREN YOĞUNLUK GÖZLENDİ

İstanbul, kısıtlama olmayan ilk cumartesi gününe sakin başladı. Öğle saatlerine doğru dışarıya çıkmaya başlayan vatandaşlar, kentin sahil kesimlerinde, cadde ve meydanlarda kalabalık oluşturdu.

Bazı vatandaşlar parklarda aileleriyle vakit geçirirken bazıları da sahilde yürüyüş yaptı, balık tuttu. Sahildeki kahvaltı mekanlarının da kalabalık olduğu görüldü.

Bakırköy ve Zeytinburnu'nda sahil ve parklarda da yoğunluk gözlendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN