Kömürlükte cansız bedeni bulunan yedi yaşındaki çocuğun babasına gözaltı

Batman'da teyzesine ait kömürlükte yedi yaşındaki A.A.'nın cesedi bulundu. Olayla ilgili çocuğun babası gözaltına alındı. Çocuğun annesi ise polislere gözyaşlarına boğularak "Bir ömür hasret kalacağım. Bir kez öpeyim o mosmor ellerini. Ne olur ben de gireyim ambulansa." diye seslendi.

Batman'da meydana gelen olayda, alınan bilgiye göre teyzesinin evine ait kömürlükte yedi yaşındaki A.A'yı hareketsiz gören akrabaları durumu yetkililere bildirdi.

Olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri, yaptıkları incelemede kız çocuğunun hayatını kaybettiğini belirledi.

6280025.jpg

Çocuğun cesedi, otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Polis ekipleri, olaya ilişkin çocuğun babası Ö.F.A'yı gözaltına aldı.

Çocuğun annesi ise polislere gözyaşlarıyla A.A.'nın cansız bedenini görmek istediğini söyleyerek şunları söyledi:

Ne olur göreyim onu bir kere. Bir ömür hasret kalacağım. Bir kez öpeyim o mosmor ellerini. Ne olur ben de gireyim ambulansa.

6280027.jpg

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN