Elektrik ve doğal gaz faturasını bu bankadan ödeyenlerin hesaplarına anında 100 TL yatırılıyor!

Elektrik ve doğal gaz faturasını bu bankadan ödeyenlerin hesaplarına anında 100 TL yatırılıyor!

Kabaran elektrik ve doğal gaz faturalarına bankalardan çeşitli kampanyalarla indirim yapılıyor. Özel bir banka, elektrik ve doğal gaz faturasını otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine alışverişlerde kullanmak üzere 100 TL hesaplarına tanımlıyor. İşte elektrik ve doğal gaz faturasında 100 TL indirim kampanyası detayları...

Son bir yılda elektrik ve doğal gaz faturalarına yapılan zamlar, vatandaşın bütçesini sarstı.

Ekonomik krizde kampanyaları daha sıkı takip etmeye başlayan vatandaşlar, özellikle bankaların düzenlediği cazip teklifleri değerlendiriyor.

Çeşitli kampanyalar düzenleyen bankalar, faturalarını kendi bankası üzerinden ödeyen müşterilerine puan hediye ediyor. Puanlar alışverişlerde kullanılabiliyor.

YAPI KREDİ'DEN FATURA ÖDEME TALİMATI VERENLERE 100 TL

Fatura ödeme noktasında kampanya başlatan Yapı Kredi, üç yeni otomatik fatura ödeme talimatının verilmesinin ardından 100 TL puan kazanılacağını açıkladı.

Yapı Kredi fatura ödeme talimatına 100 puan hediye kampanyası detayları şöyle:

11 Ocak-10 Şubat 2023 tarihleri arasında vereceğiniz üç yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 100 TL puan hediye edilecek.

Ayrıca kredi kartınızdan verdiğinizde yeni üç talimat için ekstra 50 TL, toplamda 150 TL puan kazanabilirsiniz.

Otomatik ödeme talimatı vermek ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredi mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirebilirsiniz.

Öte yandan www.yapikredi.com.tr internet sitesi üzerinden otomatik ödeme talimatı vermek için 'Bireysel İnternet Şubesi' butonuna tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

YAPI KREDİ FATURA ÖDEME TALİMATINA 100 TL PUAN KAMPANYASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN