Konya'da devrilen kamyon kazaya neden oldu: Karayolu trafiğe kapatıldı

Konya'da devrilen kamyon kazaya neden oldu: Karayolu trafiğe kapatıldı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde beton drenaj borusu yüklü kamyon devrildi. Devrilmesinin ardından arkasından gelen araçlar çarpıştı. Meydana gelen kazada ise 4 kişi yaralanarak hastaneye sevk edildi.

Kaza, Beyşehir-Antalya Karayolunun 19. kilometresinde meydana geldi.

Beton drenaj boru yüklü kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyeti sonucu devrilerek yan yattı.

7111684.jpg

ARKASINDAN GELEN ARAÇLAR ÇARPIŞTI

Drenaj boruları yola savrulduğu kazayı sürücü yara almadan atlattı. Bu kazanın hemen sonrasında devrilen kamyonun önünde Z.Ş.’nin kullandığı otomobil ile karşı yönden gelen A.K.’nin kullandığı hafif ticari araç çarpıştı.

7111687.jpg

TRAFİĞE KAPATILDI

Kazada her iki aracın sürücüsü ile araçlarda yolcu olarak bulunan B.G. ile A.K. yaralandı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

7111685.jpg

Yaşanan kaza nedeniyle kara yolu bir süre araç trafiğine kapalı kalırken, ulaşım kazaya karışan kamyon ile diğer araçların kaldırılmasının ardından yeniden normale döndü.

7111688.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN