Köpekten kaçarken kamyonun altında kalan Mahra'nın sağ bacağı kesildi

Köpekten kaçarken kamyonun altında kalan Mahra'nın sağ bacağı kesildi

Antalya'da geçen cumartesi günü köpekten kaçarken hızla yola çıkan ve kamyonun çarpmasıyla ağır yaralanan Mahra'nın sağ bacağı diz üstünden kesildi. Yoğun bakımda uyutulan küçük kızın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Antalya Serik'te geçtiğimiz cumartesi günü saat 10.00 sıralarında sokak köpeklerinden kaçarken kamyonun altında kalarak ağır yaralanan 10 yaşındaki Mahra Pelin Pınar'ın, sağ bacağının kesildiği ve yoğun bakıma alındığı bildirildi.

kucuk-kiz-mahra-1.jpg

Küçük kızın babası Murat Pınar, kızının sokak köpeklerinden korkup caddeye koştuğunu ve arkadan gelen kamyonun kızına çarptığını anlattı. Kısa sürede kaza yerine gittiğini ifade eden Pınar, şunları söyledi:

'SAĞ ÇIKAMAYABİLİR, HAZIRLIKLI OLUN'

"Kızımı yerde gördüm, bacaklarının üstü örtülüydü. Kaldırdım. Bacakları paramparçaydı. 'Baba ölecek miyim?' diyordu. 'Ne oldu kızım' dedim. 'Köpek kovaladı' dedi. 'Tamam kızım bir şey olmayacak' dedim. İlk ameliyatta kızımın parçalanan bacağını toparladılar ancak bacak tutmadı. Dün gece beynine kan pıhtısı attı ve kafatasını açtılar. Şimdi tekrar ameliyata aldılar. Bu sefer bacağını kesiyorlar. Hayati durumu da çok riskli. Doktor ameliyata girerken, 'Sağ çıkamayabilir, hazırlıklı olun' dedi."

kucuk-kiz-mahra2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN