Murat bebeğin ön otopsi raporu çıktı: Vücudunda sigara ve darp izleri belirlendi!

Murat bebeğin ön otopsi raporu çıktı: Vücudunda sigara ve darp izleri belirlendi!

Denizli'de müstakil evin önünde bir çocuğun ağladığını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri içeride iki yaşındaki bir çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı. Küçük çocuğun vücudunda darp izleri olduğu belirlenirken evdeki biri 9 aylık, diğeri 5 yaşındaki iki çocuk koruma altına alındı. Bebeğin annesi Güler Kılıç , bugün sabaha karşı saklandığı evde yakalanırken iki erkek arkadaşının ise arama çalışmaları sürüyor.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde dün saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, tek katlı evin önünde bir çocuğun ağladığını görenler polisi aradı. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, içeri girdiklerinde evde Murat Aslan Kılıç bebeğin hareketsiz yattığını gördü. Çağırılan sağlık ekipleri, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi.

Cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, bebeğin şüpheli ölümü üzerine detaylı inceleme yaptı. Evde bulunan biri 9 aylık, diğeri 5 yaşındaki 2 kardeşi ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.
Daha önce yaptığı iki evlilikten dünyaya getirdiği 3 çocuğun annesi Güler K.'nin (27) eve misafir olarak geldiği tespit edildi.

BEBEĞİN VÜCUDUNDA DARP İZLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bebeğin cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Ekipler uzun saatler boyunca evdeki her bir noktayı teker teker inceledi. Evden alınan örnekler incelenmek üzere götürülürken, bebeğinin vücudunda darp ve izmarit izleri olduğu ortaya çıktı. O anları korkulu gözlerle izleyen komşular ise eve girip çıkanın belli olmadığını ve çocuklara sahip çıkılmadığını iddia etti. Bebeğin kesin ölüm nedeni otopsinin ardından oraya çıkacak.

6258565.jpg

Anne Güler Kılıç

ANNE YAKALANDI VE 2 ERKEK ARKADAŞI ARANIYOR

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde soruşturmayı yürüten Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından 2 erkek arkadaşıyla evden kaçtığı belirlenen ve uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen bebeğin annesi Güler Kılıç'ı, bugün sabaha karşı saklandığı evde yakalayıp gözaltına aldı. Olay anında Kılıç'la birlikte oldukları ileri sürülen 2 erkek arkadaşının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN