Kumluca’da Cumhuriyet’in 100. Yılı Gülben Ergen konseriyle kutlandı

Kumluca’da Cumhuriyet’in 100. Yılı Gülben Ergen konseriyle kutlandı

Kumluca Belediyesi 100.yıl Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Cumhuriyet coşkusunun doyasıya yaşandığı Fener Alayında vatandaşlar, Kale Kule’den 200 m uzunluğundaki Türk Bayrağını taşıyarak, meşaleler ve ellerindeki bayraklarla Cumhuriyet Meydanına ulaştı. Fener Alayı yürüyüşüne Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, eşi Nurgül Köleoğlu Meclis Üyeleri ve İlçe Protokolü katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak çok önemli etkinlikler gerçekleştirdiği Fener Alayında, Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının canlandırılması başarılı bir şekilde yapıldı. Millî Mücadelede rol alan kadın kahramanlar ve köylü halkı canlandırmaları da büyük ilgi gördü. Fener Alayına Kumluca halkı yoğun ilgi gösterdi.

Gülben Ergen, Cumhuriyet Meydanı’nda Konser Verdi

Fener Alayı Kortejinden sonra Kumluca Belediyesi 100.Yıl Cumhuriyet Haftası etkinliklerinin son gününde Cumhuriyet Meydanı’nda Gülben Ergen Konseri gerçekleşti. Konserde birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Gülben Ergen’e Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun eşi Nurgül Köleoğlu ve Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir’in eşi Havva Erdemir çiçek takdim etti. Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu plaket takdim ettikten sonra Kumluca Belediyespor takımının forma ve atkısıyla birlikte Kumluca’nın yerel lezzetlerinin yer aldığı gıda paketini hediye etti.

Konserde Cumhuriyet’in 100.Yılı dolayısıyla konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu:’’29 Ekim 1923 Mustafa Kemal Atatürk’ün yeni kurmuş olduğu genç ülkede bir mücadele başladı. İşte o mücadelenin yönetim şekline Cumhuriyet denir. O yönetim şekliyle beraber Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkemize bütün bu milletimize, özgürlüğü armağan etmiştir. Ey Büyük Atatürk, açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bize bu ülkenin şeklinin Cumhuriyet olduğunu söylüyor ve şu anda ülkemize sahip çıkmanın mutluluğunu, gururunu yaşıyorum ve emanetini de gençlere bıraktığı için ben de gençlere sahip çıkmaya söz veriyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene! Cumhuriyet’imizin 100.yılını kutluyoruz. Milletimizin 100.yılı kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet.’’ dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN