KYK yurdunda bir intihar daha: Ölmeden önce yazdığı not ortaya çıktı

KYK yurdunda bir intihar daha: Ölmeden önce yazdığı not ortaya çıktı

Karabük'te KYK’ye bağlı İsmail Necati Efendi Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan 24 yaşındaki Sanat Tarihi bölümü öğrencisi Berkay Yıldırım, yurt binasının üçüncü katından atlayarak hayatına son verdi. Öte yandan Yıldırım'ın intihar etmeden önce sosyal medya hesabından gönderilerini sildiği ve biyografisine, "Umarım bu dünyadaki son günüm (26.03.2024 01:30)" yazdığı görüldü.

Bazı öğrencilerin HPV ve HIV gibi cinsel yollarla bulaşan hastalıklara yakalandıkları iddialarının sosyal medyada yayılmasıyla birlikte gündeme gelen Karabük Üniversitesi'nde bu kez de bir öğrenci kaldığı yurt binasının camından atlayarak intihar etti.

Safranbolu ilçesinde yer alan Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı İsmail Necati Efendi Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan ve Edebiyat Fakültesi'nde Sanat Tarihi bölümü öğrencisi olan B.Y., oda arkadaşlarının sahur yapmak için yemekhaneye gittiği sırada üçüncü kattan atladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri 24 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Öte yandan üniversite öğrencisinin, intihar öncesinde sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını sildiği belirtildi. Ayrıca Yıldırım'ın, sosyal medya hesabındaki biyografisine, "Umarım bu dünyadaki son günüm (26.03.2024 01:30)" ifadelerini yazdığı da görüldü.

cv.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN