Maganda kurşunu 14 yaşındaki çocuğun canını aldı

Maganda kurşunu 14 yaşındaki çocuğun canını aldı

Bağcılar'da yılbaşı kutlamaları sırasında çıkan kavga çıktı. Bu sırada taraflardan biri silahını çıkarıp rastgele ateş etmeye başlayınca kafasına kurşun isabet eden 14 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.

Dün gece saat 00.30 sıralarında Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, yılbaşını kutlamak için toplanan grup arasında çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Ardından taraflardan biri silahına davranarak rastgele ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan kurşun 14 yaşında bir çocuğun kafasına isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çocuğa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Silahla kafasından vurulan çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN