Malatya’da uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu: 9 gözaltı, 1 tutuklama

Malatya’da uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonu: 9 gözaltı, 1 tutuklama

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince üç ilçede düzenlenen uyuşturucu madde, silah ve tarihi eser kaçakçılığı operasyonlarında gözaltına alınan 9 kişiden 1'i tutuklandı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Yeşilyurt, Akçadağ ve Hekimhan ilçelerinde 4–22 Eylül arasında düzenlenen uyuşturucu madde, silah ve tarihi eser kaçakçılığı operasyonlarında gözaltına alınan 9 kişiden 1'i tutuklandı.

malatyaaaaa

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda 2 kilo 220 gram kubar esrar, 130 kök kenevir bitkisi, 60 gram bonzai, 12 bin 317 tabanca fişeği, 3 tabanca, 4 av tüfeği, 16 sikke, 1 tarihi yüzük, 4 tarihi heykel ve 2 tarihi kolye ele geçirildi.

Kaçakçılık suçlarına yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 9 şüpheliden 1'i tutuklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN