Manavgat Belediyesi bozulan yolları onarıyor

Manavgat Belediyesi bozulan yolları onarıyor

Manavgat Belediyesi, Manavgat'ı etkisi altına alan şiddetli yağışlar ve çeşitli nedenlerle yollarda oluşan bozulmaları gidermek için yol bakım ve onarım çalışması başlattı.

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatı doğrultusunda harekete geçerek yama ve asfalt düzenlemelerini hızlandırdı. Manavgat Belediyesi ekipleri, şiddetli yağış sonrasında ulaşımı ve trafiği olumsuz etkileyen Çağlayan, Sorgun ve Ulukapı Mahallelerinde yama çalışması gerçekleştirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, mağduriyetlerin giderilmesi için çözüm odaklı hizmetlerini hızla hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “ Kış mevsimine girmemizle beraber şiddetli yağmurların yağması sonucunda kentimizde bozulan yollar ulaşımı aksatıyordu. Bizler de halkımızın güvenli ve kolay ulaşım sağlaması amacıyla hızla yol bakım ve onarım çalışmalarını anında gerçekleştiriyoruz. Ayrıca halkımızdan gelen taleplere de büyük önem veriyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN