Mansur Yavaş Twitter'dan paylaştı: Bazı vatandaşların suyunu sınırlandıracağız

Mansur Yavaş Twitter'dan paylaştı: Bazı vatandaşların suyunu sınırlandıracağız

Başkentin bazı bölgelerinde su sıkıntısının yaşandığını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Park ve bahçe aboneliği olan vatandaşlarımızın su kullanımını 15 Ağustos'a kadar 15 metreküp ile sınırlandıracağız" uyarısında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter'dan önemli bir duyuru paylaştı.

Yavaş, bayram seyahatleri nedeniyle Ankara'da nüfusun azaldığını belirterek, buna rağmen hobi bahçeleri ve alt kotlardaki fazla su kullanımının şehrin yüksek kesimlerinde basınç düşüklüklerinden kaynaklı su sorunu oluşturmaya başladığını söyledi.

"MİNİMUM SEVİYEDE TUTACAĞIZ"

"Bu sebeple bazı önlemler almak durumundayız" diyen Yavaş, şu tedbirleri duyurdu:

"Park ve bahçe aboneliği olan vatandaşlarımızın su kullanımını 15 Ağustos'a kadar 15 metreküp ile sınırlandıracağız. Belediyemize ait park ve bahçelerimizdeki sulama işlemini minimum seviyede tutacağız.

"HEPİMİZİN TEDBİRLİ OLMASI GEREKİYOR"

Hepimizin tedbirli olması gerekiyor. Biliyorum ki herkes çocuklarımızın geleceğine önem veriyor. Bu bilinçle, evlatlarımızın daha güzel yarınlarda yaşaması için suyumuzu tasarruflu kullanalım. Çünkü su dündür, bugündür, gelecektir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN