Mardin’de yangın faciası: Aynı aileden 2 ölü, 2 ağır yaralı

Mardin’de yangın faciası: Aynı aileden 2 ölü, 2 ağır yaralı

Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı Akyazı Mahallesi’nde sabah saatlerinde çıkan ev yangınında facia yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle alevlere teslim olan ikamette bulunan aynı aileden Hamit Kuzu ve eşi Azize Kuzu hayatını kaybederken, Hüseyin ve Ahmet Kuzu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir evde çıkan yangın, büyük bir trajediye yol açtı. Alevlerin sardığı ikamette bulunan aynı aileden dört kişiden ikisi yaşamını yitirirken, hastaneye kaldırılan diğer iki kişinin durumunun kritik olduğu bildirildi.

12887518.jpg

KIRSAL MAHALLEDE ALEVLER YÜKSELDİ

Olay, Kızıltepe ilçesine bağlı kırsal Akyazı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mahalledeki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Kısa sürede büyüyen alevleri ve dumanı fark eden mahalle sakinleri, durumu vakit kaybetmeden yetkililere bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.

12887519.jpg

İNCELEMEDE ACI TABLO ORTAYA ÇIKTI

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve soğutma çalışmalarını tamamladı. Yangının tamamen söndürülmesinin ardından ekipler, güvenlik önlemleri altında evin içerisine girdi. Yapılan incelemeler sırasında Hamit K., Azize K., Hüseyin K. ve Ahmet K. evin içerisinde yerde hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu.

12887521.jpg

İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, İKİ YARALININ DURUMU KRİTİK

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrollerde, Hamit K. ve Azize K.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Dumandan etkilendikleri ve ağır yaralandıkları belirlenen Hüseyin K. ile Ahmet K. ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hızla Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne nakledildi. Hastanede tedavi altına alınan iki yaralının da hayati tehlikesinin devam ettiği ve durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

12887983.jpg

Yangının ardından ev kullanılamaz hale gelirken, jandarma ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini saptamak üzere detaylı bir inceleme başlattı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, yapılacak incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı tahkikat sürüyor.

12887984.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN