Mart ayında olmayan oldu! Yağan kar 102 yolu kapattı: Ekipler harekete geçti

Mart ayında olmayan oldu! Yağan kar 102 yolu kapattı: Ekipler harekete geçti

Mart ayının beklenenden çok daha yoğun yağışlar getirmesi sonucunda birçok bölgede yaşam olumsuz etkileniyor. Kışın yağmayan kar mart ayında yağarak 102 yolu kapattı! Ekipler bölgedeki hayat normale döndürmek için harekete geçti...

Muş'ta dün başlayan sağanak yağışın ardından etkili olan yoğun kar yağışı, yüksek kesimlerde yaşamı olumsuz etkiledi. Kar yağışının şiddetiyle birlikte ulaşımı sağlayan 102 köy yolunun kapanmasıyla ilgili olarak ekipler harekete geçti.

Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, dün akşam itibariyle kar yağışının etkisiyle 102 köy yolunun ulaşıma kapandığını belirtti. Yentür, kar yağışının özellikle yüksek kesimlerde ulaşımı olumsuz etkilediğini vurgulayarak, ekiplerin köy yollarının açılması için sahada çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Muş’ta etkili olan kar yağışı 102 köy yolunu ulaşıma kapattı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN