Mersin'de çocuğa istismar iddiasıyla tutuklanan eğitmenin iş yeri mühürlendi

Mersin'de çocuğa istismar iddiasıyla tutuklanan eğitmenin iş yeri mühürlendi

Mersin'de bir çocuğa yönelik istismar iddiasıyla gözaltına alınan saz kursu eğitmeni tutuklandı. Valilik, iş yerinin ruhsatsız kurs faaliyeti nedeniyle mühürlendiğini açıkladı.

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir çocuğa yönelik istismar iddiası üzerine başlatılan soruşturmada, saz kursu veren S.G. adlı kişi tutuklandı. Mersin Valiliği, olayın ardından şahsın iş yerinin mühürlendiğini duyurdu.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, 2015 doğumlu bir çocuğun annesi Y.B.'nin, 20 Nisan 2025 tarihinde polis merkezine giderek şikayette bulunduğu belirtildi. İddiaya göre S.G., çocuğa özel ders verdiği sırada istismarda bulundu. Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlı, 22 Nisan’da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Açıklamada ayrıca, müzik aletleri satışı yapan iş yerinin, ruhsat dışında faaliyet gösterdiği gerekçesiyle mühürlendiği bilgisi verildi. Olayla ilgili adli sürecin sürdüğü belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN