Mersin'de taksicilerden akaryakıt zamlarına protesto! Kontak kapattılar

Mersin'de akaryakıta gelen zamları protesto eden yaklaşık 20 taksici trafiğin yoğun olduğu bir caddede kontak kapattı. Araçlarından inen taksiciler "Mazota indirim, direne direne kazanacağız” diyerek eylem yaptı.

Son zamanlarda döviz kurunun da artmasından dolayı akaryakıta gelen peş peşe zamların ardından Mersin'de bir grup taksici, trafiğin yoğun olduğu bölgede zamları protesto etti. Kontak kapatan taksiciler sloganlar attı.

9 Haziran'da akşam saatlerinde, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Pozcu kesiminde Forum kavşağına gelen yaklaşık 20 taksi, yolu kapattı.

Araçlarından inen taksiciler "Mazota indirim, direne direne kazanacağız” sloganları attı.

Eylem nedeniyle trafiğin iyice yoğunlaşması üzerine trafik polisleri protestoyu sonlandırmak için uğraştı. Taksiciler, bir süre slogan attıktan sonra araçlarına binerek yolu açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN