Meteoroloji, AKOM, Valilik peş peşe uyarmıştı: İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı

Meteoroloji, AKOM, Valilik peş peşe uyarmıştı: İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı

Meteoroloji, AKOM ve İstanbul Valiliği'nin peş peşe uyarılarının ardından sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve lodosun etkili olduğu İstanbul'da yüksek kesimlerden sonra şehir merkezinde de beklenen kar yağışı başladı.

İstanbul'da art arda yapılan uyarıların ardından sabah saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve lodos etkili oluyor. Kentin yüksek kesimlerinden sonra şehir merkezinde de beklenen kar yağışı başladı.

Avrupa yakasında Bağcılar, Güngören, Beyoğlu, Beylikdüzü ve Silivri'de kar yağışı etkili oluyor.

Anadolu yakasında ise Kadıköy, Beykoz, Üsküdar, Ataşehir, Pendik, Kartal ve Maltepe'de karla karışık yağmur görülüyor.

Bu arada ulaşımda aksamalar yaşanmaması için karla mücadele araçlarının yol kenarlarında hazır bekletildikleri görüldü.

VALİLİK KAR İÇİN UYARMIŞTI

İstanbul Valiliği, bugün ve takip eden günlerde İstanbul çevresinde yağmur, kuzey ve yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağışların, pazartesi öğle saatlerinden itibaren il genelinde kara dönüşmesinin beklendiğini duyurmuştu.

İçişleri Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Büyükşehir ve ilçe belediyeleri, güvenlik, trafik, sağlık ve ulaştırmaya ilişkin görevleri bulunan tüm kurumların 24 saat esasına göre hizmete hazır bulunacakları belirtmişti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarına göre; kentin geneline yayılacak kar yağışı, perşembe gününe dek sürecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN