O banka rakamları güncelledi, emekliler şubede sıra oldu! Bankaların promosyon rekabeti emekliye yarıyor

O banka rakamları güncelledi, emekliler şubede sıra oldu! Bankaların promosyon rekabeti emekliye yarıyor

Yapı Kredi 2023 yılı emekli maaş promosyon ücretlerini güncelledi. Milyonlarca emekli vatandaşı müşterileri yapmak için maaş promosyonu yarışına giren bankalar, emeklilere özel çeşitli kampanyalar da düzenliyor. Emeklilere 7 bin TL'ye kadar maaş promosyon veren Yapı Kredi, ilave 500 TL ve faizsiz avans nakit imkanı sağlıyor. Öte yandan emeklilere özel düşük faizli kredi paketleri de veriliyor. İşte, 2023 Yapı Kredi emekli maaş promosyon ücretleri...

Türkiye'de 13 milyon 700 bin emekli vatandaş her ay emekli aylığını bankalardan alıyor. Emekliler, maaşlarını diledikleri bankadan alma hakkına sahip.

Özel ve kamu bankaları, maaş almak için kendilerini tercih eden emekli vatandaşlara cazip kampanyaların yanı sıra her üç yılda bir maaş promosyon ücreti ödüyor.

Milyonlarca emekli, kendilerine en iyi teklifi sunan bankaya giderek 3 ay boyunca maaşını oradan çekeceğine dair taahhüt vererek maaş promosyon ödemesini anından cebine koyuyor.

2023 yılıyla beraber birçok banka gibi Yapı Kredi de emekli maaş promosyon tutarlarını güncelledi.

YAPI KREDİ EMEKLİ MAAŞ PROMOSYON ÜCRETLERİ NE KADAR?

3 bin 499 TL'ye kadarsa 4 bin 200 TL

3 bin 500 TL - 7 bin 499 TL arasındaysa 4 bin 900 TL

7 bin 500 TL - 9 bin 999 TL arasındaysa 6 bin 300 TL

10 bin TL'nin üzerindeyse 7 bin TL nakit promosyon verilecek.

1 Kasım 2022 - 31 Ocak 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanya başlangıç tarihinden 28.02.2023'e kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 300 TL nakit promosyon almaya hak kazanacak.

Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hâlâ ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası yapılacak.

YAPI KREDİ EMEKLİ MAAŞ PROMOSYON BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kampanyanın başlangıç tarihi itibarıyla Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşteriler, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve 3 ay devam edecek şekilde 0 faizle 2 bin TL'ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabilecek. Kampanyadan faydalanılabilmesi için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekiyor.

Kredi kartı kampanyasından 20 Ocak 2022 - 31 Aralık 2022 arasında ek ödül taahhüdü veren ve ödülden faydalanan müşteriler, taahhütlerini iptal edip tekrar taahhüt vermeleri durumunda kampanyadan faydalanamazlar.

Kampanyadan 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla Yapı Kredi bankasından promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer SGK emekli aylığı getiren müşteriler yararlanamaz.

7 bin 500 TL'ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon/ek nakit ödül başvurusu işlemleri Yapı Kredi mobil uygulama, Yapı Kredi internet şubesi, müşteri iletişim merkezi ve şubeler aracılığıyla yapılabilir.

Fatura ve kredi kartı kampanyasından hak edilen ödüller, müşterinin emekli maaş hesabına yatırılacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon/ek nakit ödül tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, banka aracılığıyla yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon/ek nakit ödül ödemesi yapılır.

Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılır ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

YAPI KREDİ EMEKLİ MAAŞ PROMOSYON BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN