Milli Mücadele ve Mustafa Kemal konulu zarf sergisi beğeni topluyor

Milli Mücadele ve Mustafa Kemal konulu zarf sergisi beğeni topluyor

1950-2024 Dönemi İlk Gün Zarfı (FDC) ve Özel Gün Zarfı (SDC) Seçkisinin de bulunduğu Zarf Sergisi 24-27 Aralık 2024 tarihlerinde açık kalacak.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve beraberindeki Temsil Heyeti üyelerinin, milli mücadele ruhunu tüm Anadolu'ya yaymak amacıyla Ankara'ya giderken, 24 Aralık 1919 tarihinde Kırşehir'e gelişlerinin 105. Yılı nedeniyle, 24 Aralık 2024 Salı günü Kırşehir Belediyesi tarafından bir dizi program gerçekleştirildi.

Atatürk'ün Kırşehir’e Gelişinin 105.Yılında Söyleşi ve Zarf Sergisi başlığıyla hazırlanan programda saat 18:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde Emekli Albay Dr. Salih Akyürek’in Koleksiyonundan oluşan “Milli Mücadele ve Mustafa Kemal” Zarf Sergisinin açılışı gerçekleştirildi

Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu ile birlikte, TBMM Başkanvekili-CHP Denizli Milletvekilimiz Gülizar Biçer Karaca, CHP Kırşehir milletvekili Metin İlhan, bir önceki dönem CHP Ankara milletvekili Kırşehirli hemşehrimiz Yıldırım Kaya ve CHP İl Başkanı Baran Genç’in katıldığı etkinlikler kapsamında, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde Emekli Albay Dr. Salih Akyürek’in Koleksiyonundan oluşan “Milli Mücadele ve Mustafa Kemal” konulu Zarf Sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

1950-2024 Dönemi İlk Gün Zarfı (FDC) ve Özel Gün Zarfı (SDC) Seçkisinin de bulunduğu Zarf Sergisi 24-27 Aralık 2024 tarihlerinde açık kalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN