Öldürülen köpeği ile valilik önüne gelen kişi gözaltına alındı

Öldürülen köpeği ile valilik önüne gelen kişi gözaltına alındı

Konya'da Hayrettin Bulan isimli bir kişi, tüfekle vurularak öldürülen köpeğinin cansız bedeniyle ondan geriye kalan 4 yavru köpeği, valilik binası önüne getirerek, hayvanlara uygulanan şiddete tepki gösterdi. Bulan daha sonra gözaltına alındı

Konya’da Hayrettin Bulan isimli bir kişi, tüfekle vurularak öldürülen köpeğinin cansız bedeniyle ondan geriye kalan 4 yavru köpeği, valilik binası önüne getirerek, hayvanlara uygulanan şiddete tepki gösterdi.

'KÖPEK İSTEMİYORUZ DİYENLER BUYURSUNLAR'

Meram ilçesi Karahüyük Mahallesi’ne gelen hayvanseverler besledikleri köpeklerden, 7 günlük 4 yavrusu bulunan anne köpeği tüfekle vurulmuş halde buldu. Veterinere götürülen köpeğin öldüğü belirlendi. Hayrettin Bulan, “Dün gece saatlerinde Karahüyük Mahallesi’nde havalı tüfekle anneyi vuruyorlar. Biz tüm filmlerini çektirdik. Mahallemizde, tarlamızda köpek istemiyoruz diyenler buyursunlar. Neden katlediyorsunuz? Anne köpeği öldürmüşler, geriye kalan yavru köpeklerin ise anne şefkatine ihtiyacı var. Şu an yavru köpekler ne yapacak? Neden bu katliamlar oluyor?” dedi.

Köpeğin cansız bedeni incelenmek üzere Tarım İl Müdürlüğü’ne, yavru köpekler de belediyenin hayvan barınağına götürüldü.

Hayrettin Bulan ise eylemini izinsiz gerçekleştirdiği için ‘Toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa’ muhalefet suçundan işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN