Olumsuz hava olayları okulu etkiledi

Olumsuz hava olayları okulu etkiledi

İstanbul'da ve birçok kıyı şehrinde meydana gelen şiddetli lodos, Arnavutköy'de bir okulu etkiledi. Son günlerde yağışların yoğun olmasından dolayı çatısı uçan okulu su bastı. Birçok sınıfa ve bilgisayar laboratuvarına kadar hasar gören okul için çalışmalar başladı.

İstanbul Arnavutköy Örfi Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin çatısı İstanbul'da 2 hafta önce etkili olan lodos fırtınasında hasar gördükten sonra sular içinde kaldı. Çatıdan sınıflara kadar giren su, bilgisayar laboratuvarlarına kadar ulaştı.

dvd

Okulun çatısındaki kiremitler uçmasıyla birkaç gündür etkili olan yağışlı hava nedeniyle birçok sınıfı su bastı. Okulun tavanından damlayan su bilgisayar labotuvarlarına da ulaştı. Bazı sınıflarda tavandan su damlayan noktalara kovalar konuldu. Bazı sınıflarda da su birikintilerinin oluştuğu cep telefonu kameralarına yansıdı.

Yetkililer, çatıdaki hasarın hava koşullarının düzelmesinin ardından kısa zamanda onarılacağını belirtti.

1-002

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN