Osmaniye'de yürek burkan yoksulluk dramı: Komşular verirse yiyorum yoksa aç yatıyorum

Osmaniye'de yürek burkan yoksulluk dramı: Komşular verirse yiyorum yoksa aç yatıyorum

Osmaniye’de tek odalı bir evde yaşayan yalnız başına yaşayan 68 yaşındaki Kamil Dinç, “Komşular verirse yiyorum, vermezse evde kuru ekmek yiyorum ya da öyle aç yatıyorum” dedi.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde tek odalı bir evde yaşayan 68 yaşındaki Kemal Dinç'in hayatı yürek burktu. Tek başına yaşayan Dinç, aç susuz ve kuru ekmekle günlerinin geçtiğini söyledi.

Dinç, “Komşular verirse yiyorum, vermezse evde kuru ekmek yiyorum ya da öyle aç yatıyorum” ifadelerini kullandı.

ŞİMDİ ÇALIŞAMIYORUM, MAAŞIM YOK

Dinç, "Gençliğimde kazmaya, çapaya gidip çalışırdım. Onun bunun işini yapardım, öyle geçinirdim. Şimdi kocadım, çalışamıyorum. Aç susuz, kuru ekmekle günüm geçiyor. Komşular verirse yiyorum vermezse evde kuru ekmek yiyorum ya da öyle aç yatıyorum. Komşular yemek veriyor, ekmek veriyor. Kimsem yok onlarla geçiniyorum, maaşım yok” diye konuştu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN