Pendik'te silahlı kavga: Site aidatı tartışmasında kurşun yağdırdı

Pendik’te bir müteahhit yanında çalıştığı kalfasına bir daire verdi. Kalfa, 2 yıl boyunca sitenin aidat parasını ödemeyince site yönetimi kalfadan şikayetçi oldu. Bunun üzerine müteahhitin ofisine giden kalfa ile oğlu müteahhite ve ofiste bulunan kardeşine kurşun yağdırdı. Olayda 2 kişi yaralandı.

Dehşete düşüren olay geçtiğimiz çarşamba günü saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; müteahhit olan Turgut Danacı, yanında kalfa olarak çalışan Şabettin Çelik’e bir daire verdi. Daire sahibi Çelik, 2 yıl boyunca sitenin aidat parasını ödemeyince site yönetimi kalfadan şikayetçi oldu. Bunun üzerine sinirlenen Şabettin Çelik, müteahhit olan Turgut Danacı’nın satış ofisine giderek tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada kalfa olarak çalışan Şabbettin Çelik oğlunu arayarak “silahımı getir” dedi. Oğlu Bahtiyar Çelik ise müteahhit Turgut Danacı’nın satış ofisine gelerek Turgut Danacı’ya ve yanında bulunan kardeşi Bekir Danacı’ya kurşun yağdırdı. Ardından baba ve oğul taş ve yumruklarla saldırdı. Kısa süre sonra baba ve oğul arkasına bakmadan kaçtı.

2 KİŞİ YARALANDI

Olayda müteahhit Turgut Danacı bacakları ve kalçasından yaralanırken kardeşi de iki bacağından yaralandı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde; müteahhit ve kardeşinin ofiste oturduğu kalfanın oğlu Bahtiyar Çelik’in ise elindeki silahla ofise girerek müteahhit Turgut Danacı’nın bacağına kurşun yağdırdığı ve orada bulunan müteahhitin kardeşi Bekir Danacı’nın ise kurşunlardan kendini sandalye ile korumaya çalıştığı ve kardeşi Bekir Danacı’ya da kurşun yağdırdığı ardından baba ve oğulun abi ve kardeşe taş ve yumruklarla saldırdığı görülüyor.

"MERHAMETİN BEDELİNİ ÖDEDİK"

Konu hakkında konuşan müteahhit Turgut Danacı, “Kardeşimi arıyor, tehdit ediyor. Bir yarım saat içinde “Gel ben seninle görüşeceğim, siz beni icraaya vermişsiniz.” dedi. Bende ofiste oturuyorum. 2 tane misafirim var, oturuyorum sohbet ediyoruz. O dışardan içeriye tuhaf bir hali ve tavırlarıyla girdi. İçerde küçük kardeşim Bekir Danacı vardı. Bekir Danacı’ya, “Yanaşma, git öbür tarafa, şerefsiz” gibi tavırlı sözlerle saldırmaya başladı. Ardından küfür etti. Arbede yaşandı. Oradaki misafirler ile 4 kişi onu durduramıyoruz. Habire saldırıyor. Telefonuna sarıldı. Oğlunu aradı “çabuk silahı al, çabuk buraya yetişin” dedi. Oğlu tabancayla geldi. Ön kapıdan girer girmez Şarjörü boşaltana kadar ateş etti. 3 tane mermi bana geldi, kardeşime bir mermi geldi. Yani biz iyiliğin merhametin bedelini ödedik. Adamı zorla daire sahibi yaptım. Olay savcılıkta. Azmettiren babasıydı, gelip içerden olay çıkaran ve oğlunun telefonla arayıp “oğlum çabuk silahı al, gel” diyen azmettirici babasıydı. Azmettirici şu anda dışardaymış, tutuklanmamış. O bizi vuran oğlu tutukluymuş.” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN