Pes dedirten hırsızlık! Ahşap evin ikinci katını çaldılar

Pes dedirten hırsızlık! Ahşap evin ikinci katını çaldılar

Aydın'da yaşanan hırsızlık olayı artık bu kadar da olmaz dedirtti. 1 ay öncesine kadar 2 katlı olan ahşap ev artık tek kat. Çünkü ikinci katı hırsızlar tarafından çalındı.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 1 ay öncesine kadar iki katlı olan ve sit alanı içinde yer alan ahşap evin bir katının hırsızlar tarafından çalındığı iddia edildi.

İddiaya göre, hırsızlar evin ikinci katının duvarlarını kırdıktan sonra içinde bulunan kalasları çalarak kayıplara karıştı.

ahsap-ev.jpg

ÖNCE EŞYALARI ŞİMDİDE EVLERİ ÇALIYORLAR

Anıt sokak ve Akın sokakta bulunan vatandaşlar, mahalleye hırsızların dadandığını ifade ederek, hırsızların eşyalardan sonra artık evlerine göz diktiğini belirttiler. Uzun süredir bu mahallede oturan Cengiz Yigen, "Daha önce sözlü olarak bildirdik bu evin çökeceğini söyledik. Kötü niyetli insanlar evin ikinci katını komple sökerek kışın yaktıklarını bildirdik fakat ilgilenen olmadı.

Görüyorsunuz bütün evler iki kat fakat bu ev bir kat kalmış. Bir ay öncesine kadar bu ev iki katlıydı fakat bir katını hırsızlar çaldı’’ dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN