Plajlar yaza, İstanbullular serinlemeye hazır

Plajlar yaza, İstanbullular serinlemeye hazır

Yaz aylarının merhaba dediği haziran itibariyle İstanbul’un plajları da güneşli havalara hazırlandı. İBB iştiraki Beltur AŞ tarafından işletilen Büyükada, Caddebostan, Florya Güneş ve Küçükçekmece Menekşe plajları 3 Haziran’da hizmete açılıyor. 4 farklı plaj, bu yaz da İstanbulluların en uğrak noktası olacak.

Eski İstanbul yazlarını hatırlayanlar ve bu nostaljiyi yaşamak isteyenler İstanbul’un plajlarında buluşuyor. Büyükada, Caddebostan, Florya Güneş, Menekşe plajları; giyinme kabini, duş alanları, şemsiye ve şezlongları, yiyecek-içecek ihtiyacına çözüm sunan mini Beltur ve Beltur kafeleri ile bu yıl da sezonu açıyor.

Deniz ile buluşmak isteyen ve yaz sıcağında bunalanların tercihi Beltur Plajlarına ulaşım da çok kolay. Caddebostan plajlarında Metro ve Marmaray, Florya Güneş ve Küçükçekmece plajlarına Marmaray, Büyükada plajına ise Bostancı İskelesi ve Kartal İskelesi’nden ücretsiz seferlerle ulaşılabiliyor.

whatsapp-image-2023-06-02-at-13-10-09-001.jpeg

DENİZ KENARINDA ENFES LEZZETLER

İstanbul’un dört bir yanında erişilebilen Beltur Mini ve Beltur Kafe konseptleri plajlarda da hizmet veriyor. Soğuk kahveden, hamburgere, salata çeşitlerinden, sandviçlere kadar birçok lezzetler plajlarda yerini aldı.

Büyükada Beltur Plajı 700 kişilik şezlong kapasitesi ve doğa ile iç içe mesire alanıyla dikkat çekiyor. Mekan, ailecek keyifli zaman geçirmek ve doğayla buluşmak isteyen misafirlerin öncelikli tercihi olmaya hazır. Mesire alanına yer alan Beltur Mini ise lezzetli menüsü ile hizmet vermeye devam edecek.
Tüm plajlar her gün 08.00-19.00 arasında hizmet verecek.

whatsapp-image-2023-06-02-at-13-10-13-001.jpeg

BÜYÜKADA’YA BELTUR OTEL GELİYOR

Mavi ile yeşilin buluştuğu Büyükada’ya 58 odası, SPA, spor merkezi, havuzu, özel plajı, çocuk oyun alanları ve açık hava etkinlik alanı ile Beltur Otel geliyor. Aileler ve doğa ile iç içe zaman geçirmeyi sevenler için eşsiz bir nokta olarak kendine yer edinecek otelde bir de tüm İstanbullulara hizmet edecek Beltur Restoran yer alacak. Toplantı ve davetlerin de vazgeçilmez noktası olarak kullanılacak otel çok yakında kapılarını ilk misafirlerine açacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN