Profesör, kaçak kazıda yakalandı

Profesör, kaçak kazıda yakalandı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde eski mezarlıkta, bir grup şüphelinin izinsiz kazı yaptıkları iddia edildi. İhbar üzerine harekete geçen polis, bir profesörün de aralarında bulunduğu 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Afyonkarahisar Bolvadin'deki Ş ıhlar Mahallesi Zafer Caddesi'ndeki eski mezarlıkta, izinsiz kazı yapıldığına ilişkin bir ihbar, 10 Mart'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, olay yerinde şüphelilerle karşılaştı ancak şüpheliler, "Dur" ihtarına uymayarak kaçtı.

PROFESÖR DE ARALARINDAYDI

Kovalamacanın ardından ekipler, M.G'yi ve metruk binadaki M.Ş'yi yakaladı. Zanlıların yanlarında olduğunu söylediği H.B. ile M.A.D. de İlçe Emniyet Müdürlüğüne çağrılarak gözaltına alındı.

Zanlılardan M.G'nin profesör olduğu ve öğretim üyeliği yaptığı öğrenildi, olayla ilgili emniyet ya da savcılıktan resmi bilgi geldiğinde üniversite yönetimi tarafından idari soruşturma başlatılacağı bildirildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN