Kalede gezen kadın, definecilerin açtığı tünele düştü

Kalede gezen kadın, definecilerin açtığı tünele düştü

Niğde Kalesi'ni gezen bir kadın, definecilerin kazdığı 200 metrelik tünele düştü. Kadın, ekipler tarafından kurtarılırken tünelde bulunan 2 kişinin ise kaçtığı bildirildi.

Niğde Kalesi'nde gezintiye çıkan Rukiye Ulusoy, defineciler tarafından yandaki eski bir binanın içerisinden açılan yaklaşık 200 metre uzunluğundaki tünelin çıkış noktasında, parke taşlarının üzerine bastı. Zeminin çökmesi sonucu Ulusoy tünele düştü. Tünelde kaçak kazı yapan kişiler kaçtı.

basliksiz-5.jpg

Kalede gezintiye çıkan başka kişiler Ulusoy'un düştüğünü görüp polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu çıkarılan Rukiye Ulusoy, ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu iyi olan Ulusoy, düştüğü sırada tünelde iki kişiyi gördüğünü söyledi. Kale çevresinde önlem alan polis ekipleri, kaçak kazı yapan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN