Saadet Partililerden öğrencilere karşılama pankartı: Öğrenciyim diyorum bana NAU NAU diyor

Saadet Partililerden öğrencilere karşılama pankartı: Öğrenciyim diyorum bana NAU NAU diyor

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Gençlik Kolları, Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesi'nde okuyan öğrenciler için hazırladığı pankartlar gündem oldu: Öğrenciyim diyorum bana NAU NAU diyor.

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Gençlik Kolları, Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerin ekonomik sıkıntılarına dikkat çekmek için karşılama pankartları hazırladı.

Saadet Partisi Gençlik Kolları üyeleri, "Burslar amatör küme kiralar şampiyonlar ligi, Sadece 10 liramın olması sıfır liramın olmasından daha çok canımı yakıyor, Mesele okumak değil yeğen.! Mesele hayatta kalabilmek..." gibi sözler yazılı pankartları kampüs etrafına astı.

xc.png

Saadet Partili gençlerin yaptığı pankartlar öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Sosyal medyada paylaşılan pankartlar gündem oldu.

jhj.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN