Safranbolu Belediyesi minibüs durağını bayraklarla donattı

Safranbolu Belediyesi minibüs durağını bayraklarla donattı

Cumhuriyet’in 100. Yılına coşku ile girmeye hazırlanan Safranbolu’da minibüs durağı Safranbolu Belediyesi tarafından Türk Bayrakları ile donatıldı.

Safranbolu Belediyesi tüm kenti Türk Bayrakları ile donatıyor. Meydanları, caddeleri, sokakları, dükkânları ile kırmızı ve beyaza bürünen Safranbolu’ya Belediye ekipleri tarafından Türk Bayrakları asılıyor. Kırmızı beyaza bürünen bir nokta da Safranbolu Minibüs durağı oldu. Safranbolu Belediyesi minibüs durağına Türk Bayrakları astı. Başkan Elif Köse’yi minibüs durağına çaya davet eden Safranbolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Aydın Yavuz, yönetim kurulu üyeleri, Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Deniz ve esnaflar, durağa asılan bayraklar dolayısı ile kendisine teşekkür etti.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘’Bir tane Cumhuriyetimiz var ve onu ilelebet yaşatacağız. Cumhuriyetin 100. Yılını kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde astığımız bayraklar ile minibüs durağımız kırmızı beyaza büründü. Sizler de kendi minibüslerinizi özenle Cumhuriyet’in 100. Yılına hazırlayıp bayraklarla donattınız. Duyarlılığınız ve hoş sohbetiniz teşekkür ederim. Bu Cumhuriyet bizim.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN