Sağlıkta şiddet bitmiyor: Hasta yakınları doktoru ve güvenliği darp etti

Sağlıkta şiddet bitmiyor: Hasta yakınları doktoru ve güvenliği darp etti

Sakarya Ferizli Devlet Hastanesi'nde iki hasta yakını, o anda başka bir hastaya baktığını ve daha sonra babalarıyla ilgileneceğini belirten doktor ve güvenlik görevlisini darp etti. Saldırganlar polis ekiplerince gözaltına alındı.

Sakarya'da, iddiaya göre Ferizli Devlet Hastanesi'ne rahatsızlanan babalarını getiren iki kardeşten biri, başka hastayı muayene ettiği esnada doktorun odasına girerek, hastane girişinde arabanın içerisindeki babası ile ilgilenmesini istedi.

Doktorun, muayene ettiği hastaya baktıktan sonra babasıyla ilgileneceğini belirtmesi üzerine bu kişi doktora saldırdı.

Doktor, olayın büyümemesi için dışarı çıkarak arabadaki hastayı müdahale odasına aldı. Bu esnada kardeşlerden diğeri, tartıştığı güvenlik görevlisini darp etti.

SALDIRGANLAR GÖZALTINDA

Hastaya müdahalesinin ardından rahatsızlanan doktor, Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi'ndeki kontrollerinin ardından görevi başına döndü.

Doktor ve güvenlik görevlisi hasta yakınlarından şikayetçi oldu.

Hasta yakınları polis ekiplerince gözaltına alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN