Sakarya’nın en yoğun noktalarından biri olan Çark Caddesi’ndeki bir aperatif dükkânında yaşanan olay, hem işletme sahiplerini hem de sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Tost siparişi veren bir kadın, ürünün bir kısmını yedikten sonra kendi saçından kopardığı teli tostun içine yerleştirerek “içinden saç çıktı” iddiasında bulundu. İşletme, müşteri memnuniyetini gözeterek hemen yeni bir tost hazırladı. Ancak olayın perde arkası güvenlik kamerası görüntüleriyle ortaya çıktı.
Kameraya yansıyan görüntülerde kadının siparişi aldıktan sonra çevresini kontrol ettiği, ardından kafasından bir saç teli koparıp bunu dikkatlice tostun içine yerleştirdiği net şekilde görüldü. Bu anların ardından çalışana gidip şikâyette bulunan kadının planı, anbean kayıt altına alındı.
Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından olay geniş yankı uyandırırken, işletme çalışanları yaşananlara dair herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı. Olay, sosyal medyada hem tepki hem de hayretle karşılandı.
