Samsun'da katliam gibi kaza: 5 kişi hayatını kaybetti

Samsun'da katliam gibi kaza: 5 kişi hayatını kaybetti

Samsun’da iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada Zekeriya, Gülcan ve Emirhan Ateş olay yerinde, Taner Aydın hastanede, Aydın Aydın ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazası, aynı aileden üç kişinin de içinde bulunduğu iki otomobilin çarpışması sonucu faciaya dönüştü. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken, olay yeri adeta savaş alanına döndü.

11241175

KAZA KARŞI ŞERİDE GEÇEN ARAÇLA BAŞLADI

Feci kaza, Samsun-Ordu karayolunun Çarşamba ilçesi Karaağaç Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Samsun’dan Ordu yönüne gitmekte olan otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç, karşı şeride geçerek karşıdan gelen başka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı.

11241176

Çarpışmanın şiddetiyle iki araç da hurdaya döndü. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

11241177

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada her iki araçta bulunan toplam 5 kişi yaşamını yitirdi. Ölenlerden 4’ünün olay yerinde hayatını kaybettiği, bir kişinin ise hastaneye kaldırıldıktan sonra kurtarılamadığı öğrenildi. Hayatını kaybedenler arasında aynı aileden 3 kişi bulunuyordu.

11241178

Kazaya karışan otomobillerden birinde bulunan sürücü Zekeriya Ateş, eşi Gülcan Ateş ve çocukları Emirhan Ateş olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer araçta bulunan sürücü Taner Aydın, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araçta bulunan Aydın Aydın ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

11241182

Olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından jandarma ve trafik ekipleri kazayla ilgili detaylı soruşturma başlattı.

11241181

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN