Şanlıurfa Valiliği'nden 'hasar tespit' uyarısı

Şanlıurfa Valiliği'nden 'hasar tespit' uyarısı

Şanlıurfa Valiliği'nden, iki büyük depremin ardından ortaya çıkan fırsatçılara önlem amacıyla açıklama yapıldı. Valilikten yapılan açıklamada; parayla hasar tespiti yaptığını ifade eden kişi ve kurumlara itibar edilmemesi uyarısında bulundu.

Kahramanmaraş'da meydana gelen iki büyük depremin ardından bölgeden zaman zaman yağmalama haberleri geliyor. Fırsatçılara önlem alınabilmek için depremden etkilenen iller arasında bulunan Şanlıurfa'da valilikten yapılan yazılı açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesindeki 100 ekibin kent genelinde hasar tespit çalışması yaptığı belirtildi.

hasar-tespit-1995155-2.jpg

Açıklamada, "Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne bağlı teknik elemanlarımızca yapılmaktadır. Para karşılığı bu işi yaptığını ifade eden kişi ve kurumlara kesinlikle itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verildi.

aa-picture-20230211-30265800.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN