Şanlıurfa’da kan donduran şiddet: Evinin önünde oturdu diye 3 yaşındaki çocuğu hastanelik etti

Şanlıurfa’da kan donduran şiddet: Evinin önünde oturdu diye 3 yaşındaki çocuğu hastanelik etti

Şanlıurfa’da evinin önünde oynayan 3 yaşındaki çocuk, 20 yaşındaki bir kişi tarafından tekmelenerek ağır yaralandı. Dalağı yırtılan çocuk yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, saldırganın serbestçe dolaştığı iddia ediliyor.

Şanlıurfa’dan haber merkezimize ulaşan ihbar, vicdanları sarsan bir şiddet olayını gün yüzüne çıkardı. Edinilen bilgilere göre, henüz 3 yaşındaki bir çocuk, evinin önünde oturduğu gerekçesiyle, 20 yaşlarında bir erkek tarafından tekmelenerek yere savruldu. Aynı saldırganın, küçük çocuğun kardeşine de saldırdığı, onu da tekme tokat darp ettiği öğrenildi.

Aile yakınlarının aktardığına göre, saldırı sonucunda 3 yaşındaki çocuğun dalağı yırtıldı ve yoğun bakıma kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan minik çocuğun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

“ŞİKAYETİNİZİ KALDIRMAZSANIZ SİZİ YOK EDERİZ” TEHDİDİ

Olayın ardından saldırganın cezasız kalmaması için resmi şikayette bulunan aile, şimdi de yoğun tehdit ve baskı altında. Ailenin çevresi tarafından gönderilen ihbar mesajında, “Herkes onlara baskı yapıyor, ‘Şikayetinizi kaldırın yoksa sizi yok ederiz’ deniliyor” ifadeleri yer aldı. Ailenin Şanlıurfa’da kimsesiz olduğu, sosyal destekten yoksun olduğu da gelen bilgiler arasında.

Şiddet görüntülerine ilişkin elimize ulaşan video kayıtlarında olayın boyutları açıkça görülürken, saldırganla ilgili herhangi bir gözaltı ya da tutuklama bilgisine henüz ulaşılamadı.

YORUMLAR (16)
16 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN