Şanlıurfa'da liseli iki grup arasındaki silahlı kavga kamerada: 2 öğrenci yaralandı

Şanlıurfa'da liseli iki grup arasındaki silahlı kavga kamerada: 2 öğrenci yaralandı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, okul çıkışında iki grup lise öğrencisi arasında çıkan kavgada silah kullanıldı. Olayda, 2 öğrenci yaralandı.

Olay, dün öğleden sonra Meydan Mahallesi'ndeki Selami Güneş Parkı'nda meydana geldi. Okul çıkışında parktaki bir araya gelen iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Öğrenciler, karşılıklı tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırırken, kavga sırasında kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından ateşlenen tabanca mermileriyle 2 öğrenci yaralandı.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde liseli 2 grup arasında çıkan kavgada tabanca ile vurulan 2 öğrenci, yaralandı

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı öğrencileri Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Yaralıların durumunun ciddiyetine dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olayın ardından güvenlik güçleri soruşturma başlattı.

Polis, olayla ilgili şüpheli ya da şüphelileri tespit edebilmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN