Serinlemek için girdikleri baraj mezarları oldu

Serinlemek için girdikleri baraj mezarları oldu

Kayseri'nin Develi ilçesinde serinlemek için baraj gölüne giren yabancı uyruklu iki kişiden biri boğularak yaşamını yitirdi. Çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılan diğer şahıs ise hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri'nin Develi ilçesinde, pikniğe giden yabancı uyruklu iki genç, serinlemek için girdikleri Gümüşören Barajı'nda boğularak hayatını kaybetti. Vatandaşlar tarafından kurtarılan diğer genç ise hastaneye kaldırıldı.

Olay, Develi ilçesi Gümüşören Barajı'nda meydana geldi. Safhan El N. (14) ve Yusuf El A. (15) isimli iki yabancı uyruklu genç, aileleri ile birlikte pikniğe gittikleri sırada baraj gölüne serinlemek için girdiler. Ancak, bir süre sonra gölde çırpınmaya başladılar. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma, AFAD, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Büyükşehir İtfaiyesi Sualtı Arama-Kurtarma Ekibi de yaptıkları çalışma sonucu Safhan El N.'nin cansız bedenine ulaştı. Diğer genç ise vatandaşlar tarafından gölden çıkarıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN