Silah ve kılıçla poz veren dernek başkanı serbest bırakıldı

Küçükçekmece Rizeliler Derneği Başkanı Ahmet Sivri’nin sosyal medyada silah ve kılıçla poz vermesi polisi harekete geçirdi. Polis şüphelinin evinde, iş yerinde ve dernekte arama yaptı. Aramalarda 7 tüfek ve bir kılıç bulundu. Silahlardan 5’i hakkında işlem yapılması sonrasında serbest bırakıldı.

Sosyal medyada geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir fotoğraf tepkilere yol açtı. Küçükçekmece Rizeliler Derneği Başkanı Ahmet Sivri'nin paylaştığı tüfekler ve kılıç üzerine polis harekete geçti.

Ahmet Sivri'nin evinde, dernek binasında ve iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 tüfek ve 1 kılıç bulundu. Silahlardan 5'inin ruhsat süresinin dolduğu anlaşıldı. Kılıçın ise yasa dışı olduğu öğrenildi.

Sivri hakkında “Silah Kanuna Muhalefet” suçundan işlem yapıldı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlarca serbest bırakıldığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN