Silivri ve Büyükçekmece arasına yeni uyarı! Bu kez deprem değil… Yarın başlıyor 40 saat…

Silivri ve Büyükçekmece arasına yeni uyarı! Bu kez deprem değil… Yarın başlıyor 40 saat…

Uzman isimden İstanbul için uyarı yapıldı. Uyarılar bu kez deprem için yapılmazken önlemlerin alınması gerektiği vurgulanıyor. Yarından itibaren başlayarak tam 40 saat boyunca etkisini sürdürecek. Silivri ve Büyükçekmece arası dikkat etsin! İşte tüm detaylar...

İstanbul için yeni uyarılar paylaşıldı. 2023 senesi tam bir felaket yılı olarak geçerken, yıl sonunda da uyarılar bitmek bilmiyor. Silivri ve Büyükçekmece arasına yapılan uyarı yarın itibariyle başlayacak. Herkes önlemini alsın...

SİLİVRİ VE BÜYÜKÇEKMECE ARASINA DİKKAT

Uzmanlardan bugün için de uyarıların hedefinde İstanbul yer aldı. İstanbul'da beklenen büyük deprem yerine bu kez uyarılar o iki bölge için geldi. Silivri ile Büyükçekmece arasında olan bölge halkına dikkatli olunması gerektiği işaret edildi.

saganak-7-g8mv.jpg

40 SAAT BOYUNCA SÜRECEK

Sosyal medya hesabı üzerinden meteoroloji paylaşımları yapan Kerem Ökten, İstanbul'da Silivri ve Büyükçekmece arasını uyardı. Yarından itibaren başlayacak şiddetli yağışın 40 saat boyunca süreceğini söyledi. Akşam saatlerinde çok kuvvetli olması beklenen yağışların barajlara da katkı sağlaması bekleniyor.

Kerem Ökten, 100 mm civarı yağışın mümkün olduğunu söyleyen paylaşımında, "İstanbul'da Silivri ile Büyükçekmece arasında 40 saatlik toplamda 100 mm civarı yağış mümkün. Tedbirli olunmalı. Havalimanı da bu hat içerisine giriyor. Özellikle yarın akşam yağış çok kuvvetli..." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN