İstanbul'a kar için değil başka bir şey için tarih verildi! Tam 38 saat sürecek... Cuma günü başlıyor...

İstanbul'a kar için değil başka bir şey için tarih verildi! Tam 38 saat sürecek... Cuma günü başlıyor...

İstanbul'da hafta sonu beklenen kar yağışının yerini başka bir hava olayı aldı. Cuma günü başlayacak hava olayı 38 saat boyunca etkisini sürdürecek. Meteoroloji tarafından "Müjde" olarak paylaşılan hava olayına hazırlığınızı yapın. İşte cuma günü başlayacak hava olayı...

HABER: BURAK ÖZTOPRAK

Meteoroloji paylaşımlarına göre, hafta sonu İstanbul'da beklenen kar yağışı yerine bir yenisi geliyor. Cuma günü başlayacak olan hava olayı 38 saat boyunca etkisini gösterecek.

CUMA GÜNÜNDEN ETKİSİNİ GÖSTERECEK

Sıcak ve kurak bir sonbahar mevsiminden çıkan Türkiye'de, kış mevsimi etkili başladı. Meteoroloji tarafından neredeyse her hafta sonu yapılan uyarılara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde başlatılan kar yağışı iddiaları birçok meteoroloji kaynağı tarafından yalanlanmıştı.

BARAJLARI DA ETKİLEYECEK

Kar yağışlarının beklenmediği işaret edilirken, kar yağışının yerini yağmur aldı. Cuma gününden itibaren başlayacak yağmur yağışlarının barajlara katkısı olması bekleniyor. Özellikle İstanbul'da etkili olan kuraklığın ardından baraj doluluk oranları yüzde 10'un altına kadar düşerken, hafta sonları etkili olan yağışlarla yüzde 40 seviyelerine yükselmişti.

t25-meteorolojiden-saganak-ya-293.webp

38 SAAT KESİNTİSİZ SÜRECEK

Meteoroloji tarafından beklenen kar yağışının yerini alan yağmur yağışlarının barajları etkilemesi bekleniyor. Yüzde 40 seviyelerinde olan barajlar bu yağışlarla beraber dolmaya devam edecek.

Hava Forum tarafından cuma gününden itibaren başlayacak meteorolojik olaylar paylaşıldı. İstanbul'da etkili olacak hava olayını işaret eden Hava Forum, "İstanbul'a 38 saatlik kesintisiz yağmur geliyor. Cuma akşamı başlıyoruz. Şakır şakır..." paylaşımı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN