Şırnak'ta bahçe duvarı yıkımı sırasında patlama: 3 kişi yaralandı

Şırnak'ta bahçe duvarı yıkımı sırasında patlama: 3 kişi yaralandı

Şırnak Beytüşşebap'ta bahçe duvarının yıkımı sırasında meydana gelen patlamada 3 kardeş yaralandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Ali Çavuş Mahallesi'nde bahçe duvarını yenilemek için kardeşler Metin, Simar ve Barza Kılıç yıkıma başladı. Yıkım sırasında duvar içerisinde bulunduğu değerlendirilen bir cisim patladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, gelen ambulanslarla Beytüşşebap Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Metin Kılıç'ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Polis, olayın ardından bölgede inceleme yaptı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk çalışmada, patlamaya neden olan cismin duvar içiresine daha önceden yerleştirilmiş el yapımı bir patlayıcı olduğunun değerlendirildiği bildirildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN