Sivas'ta bir garip hırsızlık: 1 TL'ye kiralanabilen bisikletleri çaldılar

Sivas'ta çocuk yaştaki şahıslar, Belediye'ye ait kiralık bisiklet otoparkından saati 1 TL'ye kiralanabilen toplam 7 bisikleti gasp etti. Hırsızlar hakkında yasal işlem başlatıldığını belirten Sivas Belediyesi, “Tüm hemşehrilerimiz rahatlıkla kullanabilsin diye saati yalnızca 1 TL olan akıllı bisikletlerimiz, ne yazık ki kendini bilmez kişilerce kilitleri kırılarak yerlerinden çıkarılmış ve bir çoğu kaybolmuştur. Bu kişiler hakkında yasal işlem başlatılmıştır" açıklamasında bulundu.

Sivas Belediyesi’ne ait kiralık bisiklet otoparkında meydana gelen olayda çocuk yaştaki şahıslar saati 1 TL'ye kiralanabilen ve Sivas Belediyesi’ne ait olan toplam 7 kiralık bisikletin kilidini kırdılar. Hırsızlık anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Durumu fark eden yetkililer, polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, çalınan kiralık bisikletleri buldu. Kullanılamaz halde olan bisikletler belediye ekiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Sivas Belediyesi hırsızlar hakkında yasal işlem başlatıldığını belirterek, “Bizi üzen görüntüler. Tüm hemşehrilerimiz rahatlıkla kullanabilsin diye saati yalnızca 1 TL olan akıllı bisikletlerimiz, ne yazık ki kendini bilmez kişilerce kilitleri kırılarak yerlerinden çıkarılmış ve bir çoğu kaybolmuştur. Bu kişiler hakkında yasal işlem başlatılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN